Ledig dag

Kl 07,30
🌨🌫 1°C

Jobbade igår 07-14 tog rast och motionstimme på slutet så jag kunde göra helg tidigare. Väl hemma sov jag som en stock alltså, hur hårt som helst. For och handlade och gjorde tacos, Rasmus önskemål. Städade åt Ellen, pratade katt med Åsa, hon ska komma och hälsa på Finn idag. Hon har inte vågat av rädsla för att förstöra något för Finn och oss. Men nog tror jag det ska gå bra, han har varit här i 3 veckor nu och acklimatiserat sig jätte bra. Han går bra ihop med alla djuren och verkar ha hittat sin plats i allt. Han uppfostrar Lucifer som han tycker kan lugna ner sig lite och Lucifer är lugn när han är i närheten. Lucifer äter inta all skit från Finn han ger igen oxå. Finn har tagit en pappa roll tror jag. Som nyss när Lucifer låg och bet på sin leksak, ja då var han där och kollade vad biter du på får man bita på denna? Så vi bestämde att hon kommer idag, hon måste ju få se Finn ❤

Årets Idol är faktiskt bra, jag har inte tittat så mycket och såg för första gången ett helt avsnitt igår. Eller jag missade första låten men allt annat såg jag. Jag gillar Erik-Elias, han är så otroligt bra på det han gör, sen Jacqline är ju helt klart super och så Birkir, de är nog mina 3 favvosar. Men nu får jag inte glömma Annika och Lana, dom två är super, jag tror inte Erik-Elias har nån chans på Globen, det kan bli Annika eller Lana, Jacqline och Birkir i final. Amena har en otrolig röst och hon var så super i början, då jag såg henne de första gångerna, tänkte att hon kommer nog stå i Globen men nix jag tror det blir hon som åker nästa fredag. Fredrik gjorde sin låt verkligen bra men för mkt bas. De sa juryn oxå men han är ju en envis norrlänning, I want it my way sa han 🙂

Ja ja nu ska jag in på youtube och kolla nu korrar till nästa vecka. Ikväll blir det middag med några från House of Joy ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: