Hittat pĂ„ dumheter đŸ˜‚

Kl 05.15
🌑 🌹0°C

AlltsĂ„ vilken morgon!!! Jag kliver efter 05 upp i tron att jag ska börja 07, av nĂ„gon underlig anledning sĂ„ har jag fĂ„tt det i huvudet…. vilket Ă€r helt fel jag börjar 09!! NĂ„ jag har gjort upp en brasa i kaminen, fixat frillan, klĂ€tt pĂ„ mig, pinkat hunden, bloggat (inlĂ€gget hĂ€r innan) varit in pĂ„ facebook och uppdaterat. Stod och borstade tĂ€nderna, sĂ„g att det nĂ€stan brunnit klart. gĂ„r till kaminen och öppnar luckan för att sĂ€tta in mer ved. Men ACK sĂ„ FEEEL jag hade, jag öppnar luckan och ut bolmar det rök som faaaaan, veden innan hade inte tagit fyr ens. Hellvete tĂ€nker jag och slĂ€nger igen luckan och öppnar draget, det tar genast fyr i kaminen. PUUUUH inget larm gick, gĂ„r mot toan för att spotta ut tandkĂ€rmen. Jaha vad hĂ€nder det börjar tjuta utav satan hĂ€r hemma, jag rusar och hĂ€mtar en stol för att stĂ€nga av larmet, tandborsten i mun och slĂ„r den i stolsryggen, hellvetes jĂ€lva fan det gjorde ont, hoppar upp pĂ„ stolen sparkar tĂ„n i sitsen, svĂ€r ytterligare en ramsa med tandborsten i mun och tandkrĂ€m överallt. Katterna och hunden far som torra skinn efter golvet, ja Finn Ă€r ju bara ett skinn han gömmer sig under köksbĂ€nkarna, tittar oroligt pĂ„ allt som hĂ€nder en svĂ€rande matte pĂ„ en stol, det tjuter överallt, hunden ser jag inte och Rasmus katt for in pĂ„ dass. Den enda som Ă€r lugn Ă€r Ellen, nĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ sĂ€ger hon och blĂ€nger pĂ„ mig, larmet Ă€r 1 meter frĂ„n hennes bur och jag stĂ„r ju pĂ„ en stol bredvid. NĂ„ jag trycker pĂ„ knappen och det blir tyst i huset. GĂ„r ner frĂ„n stolen, jaha ja dĂ„ kommer larm tanten i vĂ„r högtalare, Hejsan det Ă€r Ă€r frĂ„n Verisure det har gĂ„tt ett rökalarm frĂ„n er, Ă€r allt ok dĂ€r hemma??? Jag med munnen full av tandkĂ€rm…. det var vĂ„r kaabmiiin, bÀÀÀÀnta, rusar ivĂ€g och spottar tandkrĂ€men i handfatet. Kommer tillbaka och förklarar mig, ja vad bra dĂ„ sĂ€ger hon dĂ„ Ă„terkallar jag alarmet, huuwiiii lugnt!

NĂ„ sen hör jag Danne stiga upp och pinka, han kommer upp för trappan, du hörde tumultet hĂ€r uppe? Ja vad hĂ„ller du pĂ„ med? dĂ„ har jag redan fĂ„tt pĂ„ mig jacka och skor för att gĂ„ till jobbet. Var ska du sĂ€ger han? Jag ska ju jobba…. men du börjar ju först 09!!! Men hellvete oxĂ„ det gör jag ju och jag som stigit upp hur jĂ€vla tidigt som helst!! Surt masar han sig ner igen med en trave pepparkakor i handen…. sköt dig nu och hittat inte pĂ„ nĂ„ fler dumheter!!!!

Men sÄ det kan gÄ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: