Hittat på dumheter 😂

Kl 05.15
🌑 🌨0°C

Alltså vilken morgon!!! Jag kliver efter 05 upp i tron att jag ska börja 07, av någon underlig anledning så har jag fått det i huvudet…. vilket är helt fel jag börjar 09!! Nå jag har gjort upp en brasa i kaminen, fixat frillan, klätt på mig, pinkat hunden, bloggat (inlägget här innan) varit in på facebook och uppdaterat. Stod och borstade tänderna, såg att det nästan brunnit klart. går till kaminen och öppnar luckan för att sätta in mer ved. Men ACK så FEEEL jag hade, jag öppnar luckan och ut bolmar det rök som faaaaan, veden innan hade inte tagit fyr ens. Hellvete tänker jag och slänger igen luckan och öppnar draget, det tar genast fyr i kaminen. PUUUUH inget larm gick, går mot toan för att spotta ut tandkärmen. Jaha vad händer det börjar tjuta utav satan här hemma, jag rusar och hämtar en stol för att stänga av larmet, tandborsten i mun och slår den i stolsryggen, hellvetes jälva fan det gjorde ont, hoppar upp på stolen sparkar tån i sitsen, svär ytterligare en ramsa med tandborsten i mun och tandkräm överallt. Katterna och hunden far som torra skinn efter golvet, ja Finn är ju bara ett skinn han gömmer sig under köksbänkarna, tittar oroligt på allt som händer en svärande matte på en stol, det tjuter överallt, hunden ser jag inte och Rasmus katt for in på dass. Den enda som är lugn är Ellen, nååååå säger hon och blänger på mig, larmet är 1 meter från hennes bur och jag står ju på en stol bredvid. Nå jag trycker på knappen och det blir tyst i huset. Går ner från stolen, jaha ja då kommer larm tanten i vår högtalare, Hejsan det är är från Verisure det har gått ett rökalarm från er, är allt ok där hemma??? Jag med munnen full av tandkärm…. det var vår kaabmiiin, bäääänta, rusar iväg och spottar tandkrämen i handfatet. Kommer tillbaka och förklarar mig, ja vad bra då säger hon då återkallar jag alarmet, huuwiiii lugnt!

Nå sen hör jag Danne stiga upp och pinka, han kommer upp för trappan, du hörde tumultet här uppe? Ja vad håller du på med? då har jag redan fått på mig jacka och skor för att gå till jobbet. Var ska du säger han? Jag ska ju jobba…. men du börjar ju först 09!!! Men hellvete oxå det gör jag ju och jag som stigit upp hur jävla tidigt som helst!! Surt masar han sig ner igen med en trave pepparkakor i handen…. sköt dig nu och hittat inte på nå fler dumheter!!!!

Men så det kan gå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: