Ännu ledig

Kl 07.00
🌫 (dis) 0°C

Vad skönt ännu en ledig dag men imorgon börjas det. Jag har ju som haft tre lediga dagar denna sväng, tog ju sem på söndag. Och det har faktiskt varit riktigt skönt. Annars gjorde jag väl nu inte så mycket igår…. var mest hemma, skjutsade ungar hit och dit, var och handlade, lagade mat och sen var det ju dags för pass på kvällen. Blev sittandes i bordet ett bra tag efter passet, ringa, svara på mess, chatta med 1177! Fatta den tiden på dygnet, satt endast i chatt kö sen 10 på morgonen, fick svar vid 20,30 typ!!! Badade bastu och så var det sängen nästa, var såååå trött!

Nå niin nu ska jag skriva en korre, sen blir det i vanlig ordning, frilla, facebook och börja öva dagens alla korrar ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: