Upp till mamma

Kl 06.30
☀️ -10°C

Klart och kallt där ute!! Måste komma ihåg att gå ut och starta bilen lite innan jag åker till lokalen. Jobbade hela dagen igår så det var inte så mkt annat än det. Trött som en gnu förstås, hade ju knappt sovit alls. Vi har en ny grej på jobbet, vi lånar ungdomens hus mellan 14-16.30. Så nu var det Östermalms tur att öppna så jag var iväg och gjorde det. Sen spelade jag lite biljard med de som var där, sålde fika och lite sånt.

Efter jobbet satte jag mig i soffan en stund, kolla tv, pratade med Danne men sedan var det bara att gå och lägga sig, jag var så jäkla trött.

Idag kör jag mitt pass klockan 09 redan och sen åker vi upp till mamma. Hon blev så besviken sist i onsdags då jag inte kunde komma pga vädret så jag tog sem idag och åker idag istället. Vi får väl stanna och köpa nå fika innan vi åker upp, det är som standard 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: