Finn tar över

Kl 07.15
🌤 -4°C

Usch nu kändes det kallt när jag steg upp i huset oxå. Gjorde genast en brasa. Jag har sovit som ett arsel igen, somnade först efter 04. Hade klockan och ringa på 07.15. Jag vill hinna göra mitt innan jag ska iväg till jobbet kl 11, tar rasten före.

Det blir mycket Finn nu men han är så rolig. Han och Lucifer busar nu utav bara den, biland jagar Finn och ibland Lucifer, sen stannar de till mellan varven och boxas en sväng men så är leken igång igen. Sen kan de lägga sig på soffan och ta det lugnt en stund. Men då vill Finn ligga i sin fluffsak och Lucifer ligger på soffkuddarna och tittar ut. Igår började Finn komma på det här med brasa, det är mysigt framför brasan och trängde in sig med Roffe. Jag måste köpa en större biabädd så de får plats.

Igår var Roffe lite stressad över att Finn låg där men idag är det helt ok. Lucifer har ännu inte sjunkit så lågt så han delar säng med de två! Han har sitt eget residens han. Bamse kamperar ju i källaren och gillar inte sån värme, han har ju sån päls.

Jobb idag, semester imorgon. Vi åker ju upp till mamma. Jag tänkte ringe henne lite senare idag och säga att vi kommer upp. Får se hur jag gör med Strong passet, det blir rätt sent för oss att åka om vi kommer iväg först vid 12. Jag tänkte kolla med de som är bokade om kl 09 el 09.30 är ok annars ställer jag nog in imorgon…. men det bär mig emot, det är 5 bokningar och jag gillar INTE att ställa in om jag inte absolut måste. Nä nu är det dags för nästa veckas låtar, frillan och så lite facebook innan jobbet 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: