Vi var och tände

På Onsdag kväll var vi och tände ljus hos Tornbergs för William och för hela familjen naturligtvis. Vi samlades vi 20, det var så roligt, vi blev ett rätt stort gäng, så fint att så många kunde komma, jag blev glad i hjärtat när jag såg det. Vi tände i omgångar och satte upp ljusen på deras gård. Vi bara stod där och tittade, alla med sorg i hjärtat, det var jätte fint ❤

Jessica och Lolle var hemma men de hade inte hört oss, ändå får vi väl säga att vi inte var tysta direkt, inte ens deras hundar hade hört oss. Pojkarna var med Lolles bror och Jessicas bror och spelade paddel, fint att de får något annat att tänka på en stund iallafall. Det fanns kanske en mening i att de inte skulle höra oss. När de hade kommit hem sa Jessica att de ropat, kom och titta på vad fint det är på vår gård. Haparandaborna visar sin medmänsklighet, för varann, sitt stöd i de svåra stunderna. Så mycket kärlek. Jessica skrev till mig, tänk vad mycket kärlek det finns i vår stad, de känner verkligen stödet från alla. Men detta har berört alla i hela stan tror jag. Alla verkligen lider med familjen ❤

Idag blir det jobb kl 12…. sen hela helgen. Jag har sökt sem på söndag, åker till mamma om jag nu får nån vikarie, vi har dåligt med folk. Men det skulle vara roligt att kunna komma upp nu när vi inte kunde i onsdags pga vädret. Jag har kollat väderleken och det ska vara bra väder under söndagen.

Livet går vidare för oss alla på ett eller annat sätt ❤

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 22, 2021 @ 11:27:30

    ❤️ ❤️ ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: