Flowet fortsätter

Strong känns ännu så jäkulens kul! Det går av bara farten och nu köpte jag ju nya skor. Så jäkla bra! Man är lätt som en fjäder i hoppen känns det som. Lite jobbigt att först lära sig att lyfta lite högre på foten i snabba sidorörelser, då kändes de först tröga men redan efter 10-15 steg satt det i skallen. Dom har ju en rätt fet sula. Jag hade bra stöd för hålfoten, jag brukar få ont under fötterna, jag kände inget av det när jag hade dom på. Men sen så fort jag tog av dom, då kom det igen. Jag tyckte dom var kanon!

Nike Air Zoom SuperRep 2 X W - White/Pollen/Volt/Black
Nike air zoom superrep 2

Passet gick kanon, jag har sån kämpar på Strong, de ger sig inte, de matar på. Man ser att de blivit starkare oxå alla sen de började. Vi brukar vara mellan 8-10 pers på Strong, vilket jag är super nöjd med. Jag vet inte varför folk är så rädd för just det passet?! Alla gör ju efter sin nivå…. men igår så fick jag 3 avbokningar under dagen, några av dom som brukar vara var inte, en var och reste och en har stukat foten vet jag, det var jobb osv. Så vi hamnade på slutantal 5. Men det spelar ju ingen roll vi kan köra på iallafall. 5 är inte fy skam det heller 🙂

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: