☠️🧛❄️💩 😭 😡 🚗🤬

Kl 07.00
🌥 -2 °C

Idag har jag verkligen orsak att svära tycker jag!!!!!

Vintern kom igår och gissa vem som jublar av glädje!!! Faaan vad förbannad jag var och ännu mer arg blev jag i morse när jag klev upp. Jaha då har ju traktor fan varit och rivit is, de har haft den stora plog bilen som kört så det var bara att hoppa i kläderna och ut och skotta snö. Först skotta fram bilarna, sopa av dom, skrapar tutor och starta dom. Skotta bakom bilarna, backa ner en bil i taget, skotta gården, köra in min bil och köra in Savannahs epa. Vi har ju så jävla många bilar på gården!!!!!! Sen skotta bort plogsträngar av blötsnö och ismassa, skottade runt Emils epa för den står på gatan så där var det draget runt bilen….. Nä nu jävla så fort snön far så ska vi göra oss av med bilar, det är ett som ät tre!!!!! Jag var så jävla sur när jag kom in, tung snö, varje lass i skopan väger ju bly, vi bor ju i stan så det ska ju promeneras med denna snö oxå, vi har ju ingenstans att dumpa den. Jag sa till Danne, jag hatar denna förbannade jävla snö, man kan inte bo i Sverige ialf inte så här högt upp, det snöar här, jag blir galen på snö!!!

Om jag inte haft barn så hade jag dragit för länge sen! Haparanda var en bra stad att ha småbarn i, alla känner alla typ. När man började skaffa barn så bodde man ju i lägenhet och hade inte snöproblem. Man pluggade in bilen i värmaren thats it. Ens största problem då var ju om det inte var skottat bakom bilen! Sen köpte man hus. Järre hade tillgång till traktor så skotta behövde vi inte bekymra oss om. Då vi bodde på ringvägen och vi seppade, jag bodde kvar i huset, pojkarna var då små och det blev övermäktigt med snön så slutade jag skotta uppfarten till garaget, jag orkade inte, jag hann inte med och prakerade på gatan istället och inväntade våren, så kan man oxå göra 🙂 Sa till Danne när vi köpte detta hus, han ville ha hus, jag skottar inte snö och jag klipper inte gräs…. jahajaaaaa……..

Jag är ju ingen vinter människa, jag hatar att frysa, jag hatar att klä på mig en massa kläder, tjocka skor osv, jag hatar att åka skidor, jag åker inte slalom och jag pimplar inte heller…. ser inte någon njutning i att stirra ner i ett ishål, gräva i hålet med bara händer, det är inte trevligt att sitta i nån sabla bivack eller vad det nu heter, gräva ner sig i snön på renskinn med kaffe i handen eller vad man nu har. Nej det är INTE trevligt alls. Trevligt är att sätta på sig sina foppa och prompa ut på nån strand i shorts och linne!!! Trevligt är att sitta ute i morgonrock och dricka kaffe på morgonen eller äta ute på eftermiddagen, trevligt är att det är sol, det är värme och poolhäng, snö är INTE trevligt alls!!!!! Ja Nina jag är inget träd och kan flytta men pga olika anledningar har det inte blivit så!!! 🙂

Nu till nästa irritations moment, EPA!!!! Savannah köpte ju sin epa av en tjej i Älvsbyn, jo den var så bra, inget behövs bytas på den, den går som en klocka, ja det var bara lovord på bilen. Vi var dit och tittade, ingen av oss är bra på bilar, Savannah och Danne provkörde den en sväng, den gick inte rent, Danne kommenterade det men den hade ju stått sa hon så är det inte annars. Efter att vi kom hem med den så startade väl problemen omgående!! Den var svår att starta, den gick inte rent. Det var ett gorma av kablar under ratten…. ingen kåpa fanns heller där under…. den hittade vi sen i bagageluckan med en massa annat gorm som en växelåda, en ratt och jag vet inte allt som var inkastat där. All el var som ett myrbo…. det var kablar överallt, kablar som var felkopplade kablar som hängde lösa och inte gick nånstans. Slangar som var lösa och bara hängde, trasiga och håliga slangar. Batteriet hade de byggt nån egen liten hylla till som hängde på 3 kvart med pluspolerna mot plåten!!!! Jo men den har alltid gått bra sa hon, jo den har alltid startat, den går som en klocka. Ja det är helt enkelt tekniskt omöjligt att det kan vara sant!! Den som har meckat i den bilen har absolut inte vetat vad han gör!!! Och igår skulle Danne byta till vinterdäcken som fanns med. En fälg hade hon kört in i trottoar kanten med så den var lite skev…. om det hade varit det enda hade det ju varit bra, det var inte ens rätt däck!!! Dom passade inte, jo den skeva fälgen var rätt!! Vi har messat tjejen flera gånger ang bilen, Savannah har gjort det. Skruva hade vi räknat med men så mycket som det varit! Så nu var måttet rågat när inte ens däcken passade! Städning av bilen…. det var ett skämt, det var tom spya på golvet, det luktade då spya, Danne har tom haft ut säterna från bilen, han har fått skrubba den från motorutrymmet till bagageluckan. Hon hade nog aldrig städat i hela sitt liv. Hon skulle skrapa bort klistermärken, ja kanske ett par…. men resten satt kvar, oj jag har inte haft tid! Idag messade jag styvpappan och berättade allt. Vi ska ha hit de däck som hon utlovat och hon har utlovat vinterdäck på fälg, jaja men det finns. Jag har kvar skämdumpen på det. Jag har kvar hela vår konversation! Nu efter en månads skruvande, köpande av delar, fixande, städande, tvättande, problemlösande, mer skruvande, skruvande i oräkneliga sena timmar så går den helt ok nu……men nu finns alltså inga däck!!!!!! jaja…..

Nå niin jobb idag och sen pass… så kan det va

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Okt 21, 2021 @ 10:27:27

  🙈🙈🙈 Nä du är inte ett träd och vill absolut inte att du flyttar heller ❤️❤️ Vill ju ha dig kvar, så vilken tur att du inte är på väg ännu 🙏

  Men ta nu o varva ner lite, blir orolig, för ditt hjärta ❤️🤭

  Kram bästa du, tack för ett gott skratt 😬🤪😍😅 hoppas du får en underbar dag 😍

  Svara

  • Anna
   Okt 21, 2021 @ 10:51:49

   Hahaaa Nina, ingen fara med mitt hjärta och jobb det är värre med mitt humör 😀 😀
   Ha en underbar dag du med ❤

   Svara

 2. anders l
  Okt 21, 2021 @ 11:44:06

  Det blir ingen lång kommentar från mig, jag konstaterar bara: VOJ HELVETTII OCKSÅ…..

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: