Mamma??

Kl 06.00
❄️ 💨 -2°C

Jag och Rasmus hade tänkt åka upp till mamma idag men vi får nog strunta i det. Det har börjat snöa och de har lovat massor framför allt uppåt mot inlandet. Det börjar blåsa mer och mer nu. När jag steg upp så var det bara ett stilla snöfall men nu har det börjat yra oxå så vi får nog åka en annan dag. Stackars mamma hon väntar. Hon ringde mig igår och har väntat sen måndag sa hon. När kommer jag härifrån är hennes fråga….. jag tycker så synd om henne… lilla mammsen.

Lucifer är kastrerad, lite groggig var han första timman efter men sen var han hur pigg som helst, busar leker och verkar må hur bra som helst. Får se då när kastreringen börjar märkas. Han sover ju alltid med Rasmus och brukar när han hör att vi är uppe vela komma ut. Nu har jag hört att han varit på lådan för länge sedan men inte velat komma hit så han är kanske lite trött efter allt.

En morgon med Finn och bloggen kan se ut så här….

Hahaaa nu är det mest foton på Finn ❤ Nä nu ska jag fixa frillan, jag är ledig idag, ska bli riktigt skönt, inga pass har jag heller….. kanske man skulle gå ut och äta med syster yster, ska kolla med henne nu när det inte blir att åka till Pello heller.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: