Perfekt

Körde ett perfekt pass igår, det enda var på ett ställe i näst sista låten, blev vilse i ett steg men på en sekund hade jag hämtat tillbaka det. Det var så skönt att få dansa av sig, rensa hjärnan, rensa kroppen. Det blev jätte jobbigt allt de sista två dagarna så det var så skönt att få bara dansa!!! Jävlar glömde ringa Rellu igår…. hellvete, måste messa henne idag.

Dubbla pass idag, och båda är fullbokade… om nu alla kommer på Gold, de har varit ett par 3 borta varje gång nu. Men det ska bli kul, vet vad jag vill ha för låtar, måste bara hämta musiken oxå innan jobbet idag.

👄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: