Börjar lukta snö

Kl 05.10
🌑 -3°C

Kallt ute, minus 3 grader…. det börjar kännas kallt… brasan är tänd och det är varmt i huset. Min lilla nudist sitter i min famn, tassarna runt min hals och spinner, sååå mysig. Hur ska jag en dag kunna släppa dig då? Du är ju så otroligt mysig. Han gillar sin fluffsäng jag köpte, han sover alltid i den på natten. På dagarna hoppar han upp och lägger si i sin igloo som Åsa hade. Den kryper han i i och man knappt ser honom där. Men han är ju social och vill vara med, han tycker inte om att bli lämnad, han ska vara mittpunkten.

Jag messade lite med Åsa igår, Olle har börjat leka och blivit en helt annan katt, vad det då beror på kan ju vara mycket. Han är ju inte frisk och har nu börjat med medicin, det kan ju bero på det, han mår bättre nu. Sen kan det ju bero på divan Finn oxå, han är ju rätt viljestarkt och tar plats. De har flyttat och flytten har gått bra för Olle, han har haft ett anfall i söndags inte så långt men det tog på honom han hade varit tagen länge efteråt, stackars Olle.

Ja ja nu ska jag fixa frilla, uppdatera facebook och sen iväg till jobbet, börjar 07!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Okt 19, 2021 @ 15:08:47

    Ni är en fulländad match ni 2 ❤️ Så glad över det och glad att Olle leker igen. Som du säger – Hade varit kul att veta varför ? Finn borta? Medicinerna?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: