Så tragiskt

Kl 06.00
🌥 1°C

Hela gårdagen var en enda kaos. Jag var och höll mitt pass kl 10, jag började städa och då ringde syrran, jag fick höra att William var död!! Jag kunde inte fatta det, en kille som endast var 21! Jag kände nu inte honom personligen, jag har träffat honom så klart. Det är min kompis och kollega Jessicas son, jag har jobbat med hans mormor Liisa i många många år. Jag kände hans pappa Lolle och förstås en av de andra bröderna lillebror Edwin, Savannahs fd som hon var tillsammans med i över 3 år. Jag mådde så dåligt över detta besked, jag ringde och pratade med Jessica. Det var hjärtskärande att prata med henne, vi grät båda i telefon, så hemskt, så tragiskt….. en kille som såg fram emot livet, hade ny tjej, sökte lägenhet, hade jobb och var lycklig, Så hände det här!! Det som hände var en missbedömning helt enkelt, alltså det är så tragiskt, så fruktansvärt. Man saknar ord, man vet inte vad man ska säga. Jag har lider i djupet av mitt hjärta med familjen och jag hoppas att de nånstans ska kunna plocka fram fina minnen i de svåraste stunderna. Men det är en sammansvetsad familj, de har varann, jag hoppas att de pratar, kramar och gråter, de är så de tillsammans tar sig igenom allt som hänt, tillsammans med varann för varann. Lolles bror dog oxå ett par dagar innan William…. Det kom som så nära en på nått vis, jag har så svårt att släppa det, det riktigt skär i mig. Jag tänker på familjen, de ska lära sig att leva utan honom, tänk alla jular. födelsedagar, minnesstunder och han är inte där. Alltså så fruktansvärt, tårarna har runnit av och till under hela gårdagen, de kommer nu med…. man går ju till sig själv, tänk om det varit jag…. sen när man känner dem sedan länge, jag har känt Jessica sen hon var barn! Men en dag kan de tänka på honom utan att bli ledsen, utan tårar, Raffe farbror har tagit emot honom där uppe, de har varann nu, de är inte ensamma där. Där är inte mörkt och kallt, det är ljus, varmt och fint. Man går ju till ljuset……

Jag kommer att avsluta dagens blogg här. Resten får vara osagt om denna dag om gårdagen. Det tar jag en annan dag men denna blogg ville jag bara skriva för William och hans familj i denna stund.

God natt fina William
Sov i Ro

Bereavement notices for Cavan and Monaghan | Anglo Celt

Sorg är kärlek som blivit hemlös

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 18, 2021 @ 13:33:48

    Så oerhört tragiskt och ledsamt ❤️ All omtanke till anhöriga ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: