Sköna söndag

Kl 07.00
🌧 1°C

Sköna söndag startar med som vanligt Aftonbladet, bloggen, frillan, facebook och sen Strong Nation (L) efter det är man sen så full i energi så man går på i bara farten, oftast hinner man med lite av allt möjligt. Allt som kännats usch vad trist måste jag helt plötsligt har man gjort det 😀

Alltså folk som utan att blinka ljuger allt möjligt, hittar på saker, berättar om saker som om de skulle vara helt sanna, de säger saker som man lätt kan kolla upp, man känner personerna det ljugs om, det är helt fantastiskt, det är rätt fascinerande. Personen kan berätta saker, om vad man gjort sagt och inget är sant. Och det berättas helt trovärdigt. Hur vågar man? En sån människa är farlig, när man synar personen står man ju i skottlinjen för detta och man vet aldrig vad denne ljuger om nästa gång. Denne person har ställt till det i en del familjer i stan under åren. Jag själv hamnade oxå i skottlinjen för många år sedan. Men personen som denne stod och ljög åt ringde upp mig och frågade är detta sant! Allt var en lögn från början till slut. Och det gällde inget jag skulle ha gjort eller sagt, det var en grej om Danne. När man pratar med såna personer vågar man knappt säga mmmhmmm för man vet inte om det tolkas som ett medhållande och sen går personen runt och säger jo Anna sa, Anna höll med. Sen en sån person ljuger runt till alla och det är många mer med mig som insett detta, men ingen säger något…. undrar varför…. jag själv blir lite paff när det kommer så man bara glor. Ja ja så ni vet om ni hör nått konstigt jag skulle sagt eller gjort så fråga mig 🙂

Detta jävla regnande eller jävla ska jag väl inte säga mig stör det inte så, hellre regn än snö som ni alla vet. Men jag tycker synd om alla som nu igen får in vatten i sina källare. Det har ju kommit otroliga mängder de sista två dagarna, det har regnat av och till hela veckan men nu har det kommit så mycket så vägen ner till Ica när du kommer från Vuono hållet är översvämmad, vägbygget mellan Vuono och Salmis har problem, det är så mycket vatten. Jag har gått runt igår i källaren och kollat hur det är hos oss, men vi har inte fått in nått än. Nu verkar det vara mer villorna på Åkergatan, vid Ica och där som får in vatten, diken är översvämmade, kråklundbäcken är hur bred som helt och det brukar typ vara så att du kan vada över den 🙂 Alltså det har bara öst ner. Fast igår lugnade det sig lite iallafall så nu små regnar det sånt där vanligt regnande. Ja ja nu ska jag fixa håret, sen facebook och så iväg till lokalen. Strong Nation och sedan städa den!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: