Pink Partyy

Jaaa vad roligt det var, våra deltagare tyckte det var som att vara på en fest, de tyckte att det här kan vi göra varje lördag. Det var verkligen lyckat, det var jätte roligt att få zumba ihop med Päivi och Rollo. Jag körde toning i och med att jag har ont i ryggen, det är minst hopp där, jag har svårt med hoppen och ”juck” rörelserna. Det märktes på ett ställe i toningen oxå, det finns en låt där vi ska som jucka oss upp fr squat position till stående, det kändes rejält. Men roligt var det som bara den, vi avslutade prick kl 17, första gången i världshistorien som jag är med och avslutar på exakt tidpunkt 😀 Det var en mycket lyckad eftermiddag trotts litet deltagande. Vi som var där öste utav bara den ❤


Idag blir det Strong Nation, Low inpact. Den är så himla rolig, jag gillar det på nått vis, även om tempot är precis detsamma så är rörelserna enklare, vi växlar inte mellan golv och stående, vi har inte lika höga knän, sparkar, inga hopp osv. Så jävla roligt. Så nu ska jag in på facebook, göra reklam för dagens pass och sen fixa frillan för kl 10 ska jag stå på scenen.

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: