Gala

Kl 07.30
☁️ 8°C

Sovit som en stock, jag var så trött hela dagen igår men det var ju inte underligt heller förstås. Vaknade ju 04 på natten! Vilade en halv timme bredvid Alicia vid 10 tiden sen var jag i full gång hela dagen med henne resten av dagen. När Dennis hämtade henne vid 16 tog vi en tupplur jag och Danne. Han är sjuk eller sjuk han har jätte ont i sin axel och sover dåligt, i natt vaknade jag flera gånger att han trampade runt här uppe på övervåningen. Sen känner han sig lite små förkyld, tror han blivit kall när han meckat med bilarna där ute, vi skulle verkligen behövt ett varmgarage! Sen var vi på stan en sväng, klockan kändes så mycket och den var inte ens 18, for förbi Jonte en sväng innan vi sen for hem. Slumrade då och då under Idol, missade de 3 första deltagarna sen såg jag några och så missade jag ett par i slutet igen men jag såg ialf när juryn räddade Davout. Gick ner en stund efter Idol och somnade rätt fort.

Fan det har regnat och regnat och regnat och inga små mängder heller, det har fullkomligen öst ner de sista dagarna!!! Det var uppehåll för en stund sen men jag tror fan det börjat igen! Nu får det väl bli ett slut på det här, det har regnat nog tycker jag!

Idag har vi Pink Party, gala till förmån för bröstcancer, alla pengar går till bröstcancerfonden. Får se om vi får några anmälningar, vi hade 11 eller om det var 12 men igår var det bara 8 så får se då hur många vi blir. Jag ska gå ut och köra reklam på facebook om en stund. det är lite knapert med engagemang från de övriga zins. Jag jobbar just nu jävligt mycket, jag har inte hunnit göra nån poster, jag har knappt hunnit göra reklam för mina egna pass…. nåväl går in nu och kör lite reklam.

Det går jätte bra med Finn, han är som Åsa säger in your face hela tiden i princip, han tar sin plats när han vill ha den. Han och Bamse kommer numer bra överens, Finn har precis rätta sättet för att det ska passa Bamse, lugn och inte för framfusig men söker ändå kontakt med honom, visar att han vill bli polare. Lucifer och den jagar varann, leker ibland, surar ibland. Men Lucifer dominerar han har börjat bli könsmogen, gnäller och markerar när Finn varit på lådan. Men nu så din lilla fan, dina bollar åker på tisdag!

En kväll med Finn…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: