Vilket busväder

Kl 04.00
🌧 8°C

Vilket skit väder, det har stormat och blåst sen igår eftermiddag. Det fullkomlig öser ner där ute!!! Vi har ju vår lampa som hänger där vi får nog ta ner den, den lär blåsa sönder annars! Det ska ju tydligen vara så här i några dagar nu, snö har de oxå lovat!!! Får se hur det blir, vi har lovat åka upp till mamma nästa onsdag… jag vet inte om vi kan det, det beror ju på vädret. Kommer det mycket snö så kör vi inte. Nå inget att oroa sig för tar det sen när jag närmar mig onsdag.

Världens finaste Alicia sover över hos oss idag. Hon åker till Boden imorgon med Dennis och jag har knappt hunnit se henne i veckan, det har varit både jobb och pass. Så då sov hon över här och idag ska vi fara och fika på Taavolagården, gå och titta lite i affärer och beställa en familjepizza på eftermiddan. Så här såg det ut i natt, hon sov på Dannes sida och Danne sover här uppe på soffan 🙂

Vaknade före fan idag, har inte kollat på klockan men den lär fråga varför det inte finns nån sovdata! Hahaaa den säger ännu Godnatt och talar om att jag måste ha klockan tätsittande för att få sömndata 😀 Vad hann jag sova från halv tolv kanske fram till 03 men låg kvar i sången fram till 04 sen gav jag upp. Jag har tänt eld i spisen, gosat med Finn, Roffe har knölat sig ner under täcket med Danne. Läst Aftonbladet, kollat corona läget i Happis och nu bloggen då. Danne snubblade upp och gick på toa, glor på mig med stora ögon och undrar vad jag gör vaken redan! Nå säger jag, jag har varit vaken sen 3! Va säger han och går och lägger sig, pratade lite med djuren och nu sover han redan. Ingen idé att stress över sömnen, jag sover bättre nästa gång jag lägger mig när det nu blir, kan bli en skvätt på soffan framför tvn på dan eller så blir det en tidigare kväll. Jag är som tur var ledig i dag och resten av helgen.

Ja ja jag ska gå och sätta in en pinne i brasan, sen snubbla vidare ut på nätet, kolla lite mail och sånt, in på facebook en sväng, ta ut nästa veckas korrar, göra upp en spel lista inför imorgon, vi har vår Bröstcancer gala eller vad man nu ska kalla den imorgon mellan 15-17. Vi skulle vart 4 instruktörer men Päivis som har blivit sjuk och tagit covid test så hon vågar inte dyka upp. Men det blir jag, Rollo och Carina iallafall.

Finn sitter här bredvid mig, har lagt en filt jag vikt på bordet, han är ju naken, jag vill ju inte att han ska frysa om rumpan, han surar för att han inte får vara i min famn eller stå på min dator….. nå ska han hänga med mig som blogg kompis så vet han snart hur vi gör på morgonen, lite gos medans hon läser men sen är det slut gosat för då sa matte skriva och kolla korrar. Men hellvete vad det blåser!!!! Det dånar i taket och i skorstenen, det hörs tydligt där nere i och med att vi har öppen spis i sovrummet, kanske var det det som väckte mig från första början.

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Okt 15, 2021 @ 18:49:42

  Finn ser jävligt sur ut🙂

  Svara

 2. Åsa Tornin
  Okt 19, 2021 @ 15:47:31

  Ha ha ha 🤣 vilken förnärmad min han har 😁

  Svara

 3. Anna
  Okt 20, 2021 @ 07:12:23

  Eller hur Åsa, man ser hur han tänker Hörde du!!! Du menar allvar?? Ska jag sitta här!!!!! 😂

  Svara

 4. Anna
  Okt 20, 2021 @ 07:13:00

  Pia, han är så goooo ❤

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: