Ännu trött

Kl 05.30
🌑☁️ -1°C

Jobbade igår och jag var ännu trött efter helgen, somnade sittandes en stund medans jag väntade på potatisarna hos en boende. Som tur var ställde jag klockan att ringa 15 minuter senare, kände på mig att det är fara på färde att sitta! Jag var sen tvungen att lägga mig ner i samlingen, jag hade en redig skallebank och trött som fan, kollade tv från horisontal läge! Det här är tuffa veckor och nästa vecka väntar en ny 6 av 7 dagars vecka!!! Usch får kanske ta en dag sem nånstans där så man hinner vila lite!

Väntar på Maria, vi ska ut på svan räddning. Vi har ju haft 5 övergivna ungar som legat i en liten typ pöl bara nedanför tullen. De flyttades till älven men en tog sig tillbaka dit i pölen igen. Nu har vi sett 4 andra ungar simma lite längre ner på älven och jag misstänker att det är syskonen så vi ska försöka fånga den här och flytta ner den till de andra. Men hur tusan ska det gå, vi hoppas det går att få tag på den bara.

Sen blir det jobb några timmar och sen efter det Strong Nation .)

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: