Då var det över

Kl 05.30
🌑1°C

Då var den ledigheten över, hela 1 dag!!! Inte undra på att vi börjar vara slutkörda inom vården, vad tror politikerna egentligen att vi är?? Robotar? Vem orkar i längden jobba som vi gör, ofta bara en ledig dag efter jobbad helg, en ledig dag på veckan emellan jobb perioder! Som nu jobb 9 av 11 dagar! Vi är flera bara hos oss som känner att vi inte orkar, en del tar tjänstledigt, andra sjukskriver sig när det blir för mycket, en del byter pass osv. Vad säger det om vårt arbetsklimat! Kanske man borde ta tag i detta nu och bjuda in en politiker från S till oss och kolla vad tänker ni göra åt detta, ni är ett arbetar parti, kommunal som är vår fackliga organisation är sprungen ur socialdemokratin. Det är ju ett val nästa år! Vi har p-möte idag så jag ska ta upp det där, kolla om fler är intresserade av att haka på ett möte med S politikerna.

Pratade med mamma igår, nu var hon lite less att bara sitta där sa hon. Hon börjar bli mer deprimerad nu tyckte jag…. måste maila i veckan och fråga var hon står i kön och fråga en ungefärlig tidsplan, de måste de ge och tiden för deras verkställande är snart över, vad har de tänkt göra? Vi har fortfarande inget att säga henne när hon frågar.

Ja ja nu ska jag fixa frillan, sen facebook och sen ska jag och Maria ut på strövtåg kl 09, ni vet de svanungar som varit kvar här, det var ju 5, de flyttades till älven men tog sig tillbaka till sin pöl. Nu ryktas det om att en är kvar. Det har varit minus i natt så vi tänkte titta hur det är med den och om vi kan flytta den till Kukkola där finns fler svanar 🙂

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: