2 pass i påsen

Tisdagens dubbel, done! Gold var riktigt skönt att få dansa och precis som det ska vara lågintensivt enligt min klocka. Jag har ju tagit in 20, satte det som tak nu under pandemin, igår var vi nästan alla, vi var 17 st. Man stannar hemma om man känner sig sjuk och sen var det en som hade annat för sig igår.

På toningen var det fart, jäklar vi körde på, svetten sprutade och roligt hade vi. Den nya låten är snabb, kräver en del av deltagaren, det kommer när man blir mer van vid låten. Sen förra veckans låt som många tyckte men den var inte så tuff, jo nu när de gjort låten en gång och kan fokusera mer så var det inte så lätt heller 🙂 Den kommer att bli grym den låten.

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: