Super trött

Körde mitt fitness pass igår, det gick som det gick, inga större grejer men virrig. Jag var så trött efter helgen. Hade försökt vila lite men det sätter sina spår 7 av 8 dagars jobb! Ledig bara idag, sen fortsätter det igen….. men sen är jag ledig helgen, fyyy tusan vad skönt!

Fick ju mina nya skor på fredag….. men faaan de var för små, eller den ena skon var det. Min ena fot har blivit mindre. Jag tog storlek 38 som jag alltid brukar ha men de var små i storlekarna och för liten på höger fot, lagom på den vänstra. Jag hade behövt en halv storlek större så jag skickade tillbaka och beställde ett par till. Och lite tur hade jag där, för det hade kommit ut en kod så man fick 20% rabatt, så stället för 947 kr betalde jag 759 🙂

Idag blir det Zumba Gold och Zumba Toning/Body Toning, ska bli riktigt roligt! Det är två pass jag riktigt gillar… eller jag gillar alla pass, jag är lika salig efter varje pass och känner det här är det bästa 😀

💀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: