Ledig dag

Kl 07.00
☁️ 4°C

Dessa två veckor är gräsliga… vi jobbar hur mkt som helst. På 11 dagar är vi bara ledig 2. Där ingår även en helg, då har vi 12 timmars pass, ja 11 när vi har en timme rast. Man känner sig mer eller mindre som en zombie just denna jobb period, hjärnan slutar funka på söndag eftermiddag, sen måndagen så är den bara med i kroppen men den vet inte vad den gör! Men idag är jag ledig iallafall.

Sitter här och bloggar och Finn har jag i famnen, det blev min nya blogg kompis 🙂 Jävlar vad Lucifer är vild!! Kaxig är han som tusan oxå. Han flyger på alla, hunden och de andra katterna, inte för att han är elak, han är vild! Så nu jävlar åker bollarna, han har börjat gapa och kisset har börjat lukta illa så nu är det dags, dom åker på tisdag 🙂

Nu ska jag börja ta ut mina låtar till dagens pass, korrarna är skrivna och klar men nu ska musiken ner, sen ska jag fixa frillan och in på facebook för uppdateringar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: