I ottan

Kl 05.00
🌑 9°C

Satte klockan och ringa på 04.30 brukar göra det så jag kan ställa om den ett par gånger, det är så skönt. Steg upp sedan vid 05. Känner mig riktigt utvilad idag, bäddade ner mig redan vid 21 men kollade tv fram till 23 men sen somnade jag som en stock. Jag har ju inte sovit många timmar natten inna och jobbade från 07-18 så jag var liiiite trött kan man säga. Idag blir det samma tider men tar lite motionstimme på slutet så jag hinner hem och byta kläder, drar på pass direkt, har Strong kl 18.

Sitter nu här med Finn i famnen, han ska vara nära hela tiden. Han sover oftast på mig eller vid mig på natten, han har sin säng, den nya fluffsaken, han går dit ibland. Nu sitter han och spinner i min famn medans jag bloggar. Åsa säger att han är in your face hela tiden, uttrycket har verkligen innebörd! Det går inte att göra något utan att han en naken kattrumpa i vägen eller så stångar han din kaffekopp 😀

Nu ska jag välja ut veckans låtar och sen fixa frillan, hinner in på facebook för uppdateringar oxå innan jag ska iväg till jobbet. Igår var en härlig dag, vi hann vara ut på prommis en sväng oxå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: