Varför finns ingen sömndata?

Kl 06.30
✨ 6°C

Jag har ingen sömndata på klockan har sovit alldelens för lite, ca 3 timmar och jag ska börja jobba nu kl 07! Bamse har vågat sig upp idag, han sitter vid balkongdörren och vill egentligen ut men jag vill inte släppa ut honom i och med att jag ska till jobbet och ingen är här och släppa in honom…. äsch men jag släppte ut den för det. Danne sover väl inte hela dagen heller. Och när han stiger upp så har Bamse velat in en stund och kommer in direkt då. Han är lite omständig på att komma in vår Bamse. Ser han Lucifer så backar han och nu definitivt med Finn då kommer han inte.

Sov i sovrummet igår, det är ju Bamse domäner, tog med Finn, Danne hade somnat på soffan så han sov där. Ni hör vilken rulijans det är på var man sover. Finn var stel som en pinne och tyckte inte det var kul, försökte med att knöla min morgonrock bredvid mig så det skulle va mysigt men icke då han låg bara en liten stund sen rymde han upp. Men Bmse drog inte upp det första han gjorde utan han var kvar i källaren och vågade faktiskt gå och lägga sig fast monstret Finn var där så det tar nog sig det med.

Ja ja nu frillan sen jobbet… eldar så att det ska vara varmt när huset vaknar upp…. de som fått sova 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: