Sånt flow

Alltså jag är inne i sånt Strong Flow, just nu är det passet så jäkla roligt, det blir bara bättre och bättre igen känns det som. Ett tag kändes det rätt tungt att ta sig dit innan varje pass men nu har det vänt igen. Det var ett super pass igår igen, mina deltagare är otroliga, 10 pers på passet det är inte illa för att vara Strong. Hoppas det fortsätter så. Fast de som nu var igår är de som brukar vara, ingen ny egentligen…. fast det är så att alla lyckas inte komma samtidigt, det är väl det som gör att antalet deltagare varierar vecka till vecka. Och när gruppen är liten så kan det svänga från 4-5 till som igår då 10.

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: