Helg jobb

Kl 06.00
🌥 1°C

Uiii stiger upp och det är is på rutorna! Fyyy fasiken….. nu börjas det, det har nog varit någon minus i natt. Men solen är på väg att stiga så det kommer att försvinna strax. Eldar i kaminen, det är rätt mysigt med eld ändå.

Med Finn går det bra. Han börjar ta för sig mer och mer, han och Roffe är numer polare, idag har han liiite lekt med Lucifer. De tittar numer mer nyfiket på varann, håller koll på varann. Lucifer vågar inte riktigt leka på som han brukar, han är mer stillsam men jag ser att det kommer. Bamse har inte ens sträckt ut en tass för att försöka. Han gör som han gjorde md Lucifer, han bara låter honom finnas, han glor lite, kommer numer upp och sover fast att Lucifer är här men det tog flera månader innan han gjorde det. Så det kommer för honom med det gör det. Man han är ingen social katt alls, ensam är bäst enligt Bamse. Jag hoppas att Finn ska trivas med oss, han verkar då göra det iallafall, det tar ju ett tag innan alla hittat sin plats i gruppen, dynamiken har förändrats och var hör jag nu i rang. Det tar sin tid det och det fr det göra.

Nu läsa Happisbladet, in på facebook, fixa resten av frillan, föra Savannah och sen iväg till jobbet 🙂

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: