Fina Finn har kommit

Kl 09.00
🌧 9°C

Ledig idag, faaaan vad skönt det ska bli. Så nu ska jag blogga, gå in och uppdatera facebook, fixa frillan och sen på stan och inhandla lite grejs till min nya kompis Finn och en kattlucka till Rasmus dörr för Lucifer ❤

Som ni ser så är det en Sphynx, en naken katt på svenska 🙂 Jag hjälper min kompis Åsa som har två. Den äldre av dom har fått epilieps och Finn var allt annat än trevlig med stackars Olle. Det gick helt enkelt inte tillslut, den började attackera när Olle hade anfall. Det är ju tyvärr inte ovanligt när det kommer till katter att det blir så. Så då ska Finn bo med mig på obestämd tid. Men nu ska Olle börja medicineras, undersökas från topp till tå, när katter får ep så beror det oftast på något annat så det ska kollas. Sen får vi ta det därifrån. Men så länge det behövs så bor Finn med oss, en månad, ett år eller resten av livet det får vi se ❤

Det har gått jätte bra han är en otroligt social och mysig katt. Snäll och gosig, han verkligen älskar människor. I natt sov vi på soffan så han kunde känna trygghet och hitta mig om det behövs. Sen kan Bamse få ha källaren som sina domäner tills de kommer bättre överens….. eller när Bamse börjar behaga ens titta på Finn 😀

Ja ja nu ska jag sätta fart på fläsket, har en del att göra idag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: