Upp till mamma

Kl 07.15
🌥 7°C

Jobbade till 16 men tog rast och motionstimme på slutet så jag kunde gå kl 14, for hem och gick igenom mina korrar så det blir lite motion på den timmen.

Danne har börjat få ordning nu på Savannahs epa, alltså han har haft ner tom bakljusen för att rengöra glasen! Han har dragit om elkablar, allt var huller om buller under motorhuven, batteriet hängde på 3 kvart och pluspolerna i plåten, det var olja, och smuts överallt, bagaget var full i skit, där hittade vi lite av varje, en växellåda tom. Inget var kopplat som det ska, när du blinkade hände grejer, när du slog på helljusen hände grejer, allt annat än det som ska hända, tempmätaren har tuppjuck, den började ryka under ratten när Savannah körde osv…… ja det var ett lik…. men igår gick den igång, gick lite knackigt men Danne har beställt nu bensinpump och ska byta den idag. Sen är den redo för henne 🙂

Idag åker jag och Rasmus upp till morsan. Hon har tjatat så nu blir det, vi försöker åka upp dit en gång i veckan någon av oss iallafall. Pratade med handläggaren igår och kön rör på sig sa han, så hon har kommit närmare flytt ändå.

Ja ja nu ska jag klä på mig och göra mig redo för att föra Savannah till skolan och sen fixa frilla och iväg till mamma. Det ser ut att bli en fin dag, imorgon har de lovat regn. Hoppas inte för Lise och ungarna är här och vi har tänkt åka upp till Riekkola och grilla och hänga runt deras hinderbana.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: