Super pass

Vilket super Strong pass det blev igår. Jag var lite orolig för hur detta skulle gå när jag nyligen varit rätt risig. Men det gick bra, sa till mina deltagare att jag kommer att visa ett par, ge alternativ men sen går jag ner på golvet och kör med dom lite peppar, kollar att de gör rätt osv. Strong går fort så det är inte alltid lätt att hinna med tekniken. Men nu har de ju ändrat lite genom åren så man upprepar en rörelse i längre innan man byter till nästa så istället för typ 7 olika rörelser så är det 3! Skit bra och mycket bättre för deltagaren att hänga med, tidigare upplevde många det som om man bara hoppade hit och dit, vispade runt med armar och ben.

Det gick bra att visa några och sen gå ner på golvet, jag trodde inte jag skulle lyckas med att ta det lite lugnare men det gjorde jag 🙂 Jag hann peppa, köra lite parvis med nån deltagare, peppa lite extra där jag såg att det behövdes osv. Kroppen höll, andningen höll, allt kändes bra. Det kändes efteråt som m kroppen nästan behövde det där för att jaga ut det sista av hostan. Idag känns det bra i kroppen, känner mig piggare än på länge 🙂

👄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: