Träningsfri dag

Kl 05.00
🌑 7°C

Onsdagar är tränings fria dag, det behövs såna ibland oxå. Jobbade hela dagen, kom hem ställde mig och steka plättar på en gång, Dennis och Alicia kom hit och åt med oss. Lilla fina snälla Alicia, hon är så otroligt klok, fammos bästaste Alicia. Jag har inte träffat Freya på länge men har ju inte kunnat pga hostan. Så bara den gå över så kan jag få vara och gosa lite bebis igen.

Vi var hundvakt igår till Marias senaste skapelse, Ronja ska hon heta så fin hund, lite små ängslig men så följsam. Efter en liten stund bara så busade hon med både Roffe och Lucifer, Bamse kom upp ur källaren och bara uttryckte sitt missnöje och försvann ner i källaren snabbare än fan. Lucifer är ju uppväxt med Roffe så den har som präglats av honom, den tror den är en hund, den beter sig som en hund. Så häftig katta det där.

Idag blir det Strong men jag ska ta det lugnt, inte köra på, jag visar och sen kör jag på deltagarna, jag har ju ännu lite hosta kvar. Jag är inte sjuk, kroppen mår för övrigt bra men hostan hänger kvar. Det ska bli så jäkla roligt jag har saknat Strong, det är två veckor sedan nu. Och idag ska min gamla klasskompis Monika oxå vara med. Hon bor numer i Härnösand men har mamma och pappa kvar här. Så det blir ju en del tripper upp till gamla Happis för hennes del. Hon är shaman och gör såna häftiga trumresor med oss här ibland. Det är nu över 1,5 år sedan vi sågs, ja innan pandemin var det nog så det ska bli kul att träffa henne igen.

Härligt väder ute, 7 plus grader redan nu, mörkt när jag steg upp. Tänkte att nu börjar mörkret, vi ska ha det en lång period framöver! I tisdags var det ju 12 grader i solen på dagen på vår altan, underbart, 10 grader annars i skuggan. Igår var det oxå en skön dag med 8-9 grader. Jag var ute och gick med Kattis, vi riktigt njöt av vädret.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: