Sov som en stock

Alltså jag sov ja jäkla bra natten mot igår och när jag tittade på klockan igår kväll så syntes det oxå! Jag har aldrig haft så nära fullpott! Inatt var det genast lite sämre med återhämtningen. Jag har börjat jobba, det stressar när jag ska infinna mig tidigt på jobbet och sen hade jag pass igår.

Underb art väder igår, solen sken, 10 grader varmt, jag kunde köra korrar på altanen i bara linnet och det var varmt. Det var 14 grader där. Så härligt.

Nu blir det strax jobbet, men först frillan och sen snabbt in på facebook för uppdateringar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: