Igång igen

Hade mitt Gold pass igår, försökte ta det lite lugnare men det är ju sååå svårt. Kul var det att vara igång igen, det kändes inte nämnvärt att man varit sjuk, orken var nästan tillbaka, jag blev inte tröttare eller kände det jobbigare men just den sista växeln var inte där. Huvudet var lite mer överkokt dock. Men inuti skallen pågick en del, jag hade koll på kroppen, kände efter hur den mår, kollade in deltagarna, jag hade bett dom om vilken låt vi tar bort, försökte se vilken som verkar minst inspirerande, saknade några deltagare, funderade över var dom var, de brukar meddela sig, tänkte på torsdagen och hur jag ska göra det passet samtidigt som man ska vara kul och inspirerande på scen. Det pågår mkt i skallen under ett pass så inte undra på om man ibland är lite ofokuserad 🙂 Men det kändes bra, svettigare än vänligt men annars var det bra.

Kollade hur jag legat under passet, bilden fr igår är lite ihop tryckt i och med att jag glömde stänga av klockan så jag fick ett två timmars pass 🙂 Men man ser att hjärtat fått jobba lite hårdare igår än vad det är van vid.

🎃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: