Arga mamma

Kl 08.00
🌧 7°C

Steg upp kl 8, sovit rätt bra i natt, inte vaknat så mycket från det att jag somnade vid 02. Tittar på klockan och återhämtningen hade slagit i botten, det har den aldrig gjort tror jag under dessa två år jag haft Ignite. Men det är väl pga jag är sjuk. Jag har börjat hosta, det vet jag att jag vaknat av. Fram till igår kväll så har jag inte kunnat hosta även om jag behövt, det satt som fast nånstans men nu börjar det släppa så det är ju skönt, det har vänt. Får se om jag kan köra fitness och toning passet under veckan, tänkte köra Gold ialf, det är inte så ansträngande.

Mamma ringde kl 08.30. Hej nu är jag vaken säger hon. Jaha sa jag vad gör du då? Nå jag ligger ju bara här och ingen kommer! Jag hörde att någon var inne hos henne så jag frågade är du ensam? Nä nå flickorna är ju här. Men jag har velat stiga upp länge och ingen har kommit, alla mina sängkläder ligger på golvet. Jag frågade varför de är där då? Ja sa hon jag har kastat dit dom för jag tänkte hoppa dit. Nej sa jag du får absolut inte hoppa, då bryter du benen mamma, du kan göra dig riktigt illa! Nå jag övertalade henne och gå och duscha med flickorna, de väntade säkert på att få göra det men hon har nog tjuras att hon ska ringa först. Jag lovade ringa upp henne vid 10, då har hon nog ätit frulle oxå.

Det är så svårt att veta hur man ska prata med henne, vad ska man säga? Hon vill ju flytta hit och är så förbannad över att hon inte får komma. Hon förstår detta med plats, det finns ingen plats till henne, hon förstår det. Men samtidigt är hon ju ändå arg över detta. Jag försöker att inte prata om flytten med henne för det gör henne upprörd, men då sa hon idag. Jag tror inte att du vill att jag ska komma heller för du säger inget. Så det snappade hon upp. Och då förklarade jag igen, du vet ju hur det ligger till, du får ju komma så fort det finns plats åt dig. Jag har mailat handläggaren igen. Men du vet hur det är. Ja sa hon du får väl gå dit och slå ihjäl någon då 😀 Så skrattade hon gott åt det. Jag måste ringa till personalen på dagen och fråga hur det egentligen är med henne, hade hon slängt dit sina sängkläder eller har de sattit dem på golvet för renbäddning eller nått sånt. Hon har ju fastnat med foten i sänggallret en natt, hon sa då att hon fastnat i grinden på Coop. Hon har i ilskan klippt sönder nätet som ska vara mellan hennes gavel och sängen. Nu börjar hon vara riktigt arg mamma, så jag hoppas detta nu inte drar mer ut på tiden. Hon har ju matvägrat oxå i perioder så hoppas hon inte kommer på det. Hela kroppen mår ju dåligt när man inte äter. Hur gör man vad säger man, säger vi inget så reagerar hon på det, när vi pratar om flytten så känns det som om hon blir ledsen när det inte är nu! Det samma är ju när vi varit där, hon blir ledsen när vi åker, hon tycker ju att hon ska med. Hon blir jätte ledsen när ingen är där oxå. Fan det måste gå fort nu det här!

Ja ja nu ska jag in på facebook och glotta en sväng och sen fixa frillan, så ringer jag mamma och kolla läget efter det. På tal om facebook så hade jag över 280 grattis hälsningar den 23:e och de fortsatte hela dagen igår, jag vet inte ur mycket det kom igår. Rätt trevligt att fylla år på facebook 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: