Sjukskriven

Kl 08.30
☁️ 8°C

Japp då blev jag hemma sjukskriven över helgen. Ingen covid men man ska vara hemma 48 timmar efter att man blivit symtomfri iallafall. Hela jobbet har haft detta nu, ont i halsen, och tjock i bröstet, inget snorande men det brinner i halsen och bröstet. Har inte sovit i natt desto mer, somnade efter 04. Drack en svartvinbärs panodil… tror jag det var. Det är skönt när den ska värmas. Den underlättade lite. Vaknade med en tegelsten i bröstet i morse, kunde knappt prata. Så hoppas det ger med sig, har inte tid att vara borta från livet 🙂 Fast det känns bättre redan nu mot vad det gjorde på morgonen, ont i huvudet och kroppen och ja i bröstet men inte mer än så….. just nu.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: