Ja må hon leva….

Kl 07.00
🌨 7°C

Vaknar upp till piss väder och regn och ett jäkla blåsande. Till råga på eländet så har jag ont i halsen och är rosslig, ja det blev till att åka och sticka sig i näsan och det är min födelsedag! Som tur är så ringer jag bara min chef som på ett noll kick fixar in oss på provtagning. Men jag tror jag bara är vanligt förklyld, det snurrar ju en hel del nu, våra vikarier har varit förkylda, den fasta personalen, covid testade negativa men förkylda. Savannahs kompisar har varit förkylda, samma sak där, covid testade neg. Men det är ju så, jag kan inte gå till jobbet eller ha pass innan jag vet provsvaret och framför allt är frisk.

På tal om födelsdagar, man blir ju alltid grattad på facebook av många, så roligt man blir grattad på sms, i telefon och i det verkliga livet, så jätte kul ❤ Av familjen fick jag det jag älskar, trocadero zero, en ny häftapparat, Danne har väl ledsnat att höra mig svära över den gamla och den riktigt gamla från 50 talet slutade fungera helt. Och sen en mugg från Småstadsliv, jag älskar ju Agneta Patrull ❤ Jag har ju köpt hennes Blängvin med 🙂

Danne tyckte det stod lite fult men det gör det ju inte alls, det är ju Agnethas uttryck och hon säger det med kärlek ❤

Nu sitter jag här och har lite ont i huvudet, lite brännande känsla i bröstet, lite ont i öronen. Fast det gör mest ont i mig att jag inte kan ha pass idag…… jag hatar att ställa in pass. Jag hade inte gjort det idag annars men pga covid så törs man ju inte förrän du har provsvaren 😦

Jobbade lite hemifrån oxå, Nina Mukka har fått en ny tjänst, hon höll på att anordna en anhörigträff så hon ville ha våra anhörigas adresser och fick inte tag på nån på Östermalm. Så då ringde hon och sjöng till mig och jag hjälpte henne så hon fick det hon ville ha.

The cat from hell, dvs Lucifer har morgon härjat, den har använt både Bamse och Roffe som velodromer, den utövar par cour här varenda morgon! 300 knyck ut från Rasmus rum runt kökbordet och bakom spisen, upp på pallen och ner på Roffe, runt i hallen och in i galsdörren till altanen, bli attackerad av Bamse, reta honom lite till. Springa runt med sina bollar, fjädrar och annat som den har. Det pågår ett par timmar tills alla andra djur har lust att äta upp den. Sen lugnar den sig och nu ligger den och sover i sin låda på köksbordet. Den har redan i somras adopterat min ena ren tvätt låda till sin egen sovlåda.

Ja ja men då får jag njuta av lite extra ledighet istället 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: