Svettigt värre

Hade mina två pass igår, Zumba Gold och sen ZT/BT. På Gold var många borta, en del vet jag var sjuka andra hade middagar eller nått annat på G just igår, Pia har varit på behandling så vi var typ 10 st! På Toningen var vi näst intill fullgrupp 🙂 Så jäkla roligt, vi körde på så svetten yrde. Det är så jäkla roligt med zumba men det är väl därför man håller på dag efter dag, vecka efter vecka, år efter år. Jag tar ju aldrig någon längre paus heller, en vecka är väl vad jag tagit då och då…. fast det har väl hänt typ 3 gånger 🙂 Och nu går jag in i mitt 8e år snart som instruktör.

Vi planerar lite happenings med zumban i Happis, det piggar oxå upp lite när det händer något, när vi gör något ihop att vi inte alla bara kör i vår egen lilla vrå på vår egen tid. Det är ju lite uppfriskande att ha något spec tillsammans oxå 🙂 Så får se vad det blir men planera finns ❤

⚜️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: