Ledig i dagarna 2

Kl 08.0
☁️ 7°C

Godmorgon världen! Idag är jag ledig, ledig från jobbet och ledig från träning. Jag ska njuta heeela dagen, Lise är i stan så vi ska hitta på nått tillsammans tänkte vi. Kanske fara på Taavola och fika. Kl 14 måste jag iväg med Savannah hon har möte i Kalix. Sen tänkte jag städa lite ikväll, ni ska veta att det behövs!!! Det är ju något hela tiden som händer i detta hus, är det inte zumba eller möten så är det jobbet, mamma eller nått annat som jag måste ta i tu med!

Idag tänker jag inte ägna en tanke åt zumba eller korrar, jag ska inte bära runt på min svarta stora väska som väger 5 kg, jag ska inte ens prata zumba idag!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: