Nya människor….

Det kom lite nya människor in på vår träning igår. Båda är vana zumbare men ingen av dom har gått hos oss, den ena köpte kort direkt efter passet så det var ju jätte roligt. Hoppas den andre oxå väljer att stanna men jag vet att hon annars zumbar i Torneå med tjejerna där. Men det var jätte roligt att hon kom iallafall 🙂

Passet gick bra, nya låten gick bra, en lite snabbare cumbia men det tog emot av gänget. Idag blir det dubbel pass först Zumba Gold kl 18 och efter det Zumba Toning/ Body toning, så det blir till att köra hååååårt!

Jag har ju börjat få dålig hörsel på det ena örat, märker att jag vänder höger öra mot det jag måste lyssna på. Jag är jätte känslig för hur ljudet är från högtalaren, bland kan det låta jätte konstigt i vissa låtar. Ibland beror det på var på scenen jag står hur ljudet träffar mig. Jag hade jätte svårt i början då vi zoomade att stå framför högtalarna istället för emellan, det blev jätte konstigt i mona öron. Jag är otroligt känslig för det, jag hör på en gång om ljudet är annorlunda och det kan störa mig otroligt mycket. Jag måste höra musiken ordentligt, gör jag inte det så tappar jag lätt bort takten eller sjabblar i korren för att jag stör mig så mycket på ljudet! Igår var det en av låtarna som lät annorlunda, beatet var inte riktigt tydligt, vet inte om det var jag som då inte stod där jag brukade för det var ingen ny låt, jag har haft den ett tag. Men jag utövade hjärngympa och försökte trycka undan tankarna, koncentrera mig på musiken och bara köra på från muskelminnet. Jag har många gånger tänkt att jag ska bara stå och lyssna, byta plats på scen och lyssna igen men jag glömmer alltid det och sen är det inte alla låtar bara vissa som jag upplever annorlunda ibland.

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: