Höstigt värre

Kl 06.30
☁️ 6°C

Det känns verkligen att nu är det höst. Det kommer att bli kallt snabbt i år. Tycker redan September varit kall mot var det kan vara, Vi har inte haft minus grader vad jag vet inne i stan men byarna har haft det. Huvva, råkade kolla mig i spegeln just (har alltid spegel, min virknål och dreadpeppah bredvid datorn på morgonen) vilken skräcksyn! Håret står ut som tentakler från skallen och mina ögonbryn!!!! madre Mia, vilken jätte grejer alltså. Har nog inte fixat dom sen våren, måste ta tag i det nån dag!

Savannah ska ha sin andra spruta idag sen är denna familj full vaccad! Fast jag och Danne har fått vår andra i februari så det är väl dags för nummer 3 om de beslutar sig för att man ska fylla på sin doser.

Ja ja nu ska jag in på facebook för uppdateringar, sen frillan och korrar, kl 12 börjar jobbet och innan det ska jag ju med Savannah på vaccination.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: