Groove movement

Jag hade mitt Strong pass igår, rediga kämpar på golvet, det är så jäkla roligt alltså. Båda varianterna är lika kul, passet går så fort, helt plötsligt är vi bara i mål. Efter att jag haft mitt pass så kom Carina med sitt gäng, vi blev 8 tror jag. Jag kände att jag vill vara med iallafall en gång så jag kan säga vad det är ifall folk frågar.

Om man tittar på det så är det världens enklaste dans pass helt enkelt. Du börjar med en lite övning till musik, du står still, stänger ögonen, känner musiken, blir ett en med dig själv, det här är din stund på dagen. Sen börjar man försiktigt med att röra på sig, step touch med axlar och armar. Du utvecklar och förändrar stegen för varje låt, en lite boxlåt fanns oxå. Sen varvar man ner och avslutar med en avslappning lik Body Balance konceptet i slutet. Men det som var lite annorlunda var att man sen steg upp till en ny låt, jag vet inte om det var menat att lite komma igång igen, gå ut glad och energisk ur lokalen istället för Body Balance stuket, lite mossig i sig själv. Nu ska hon skicka in sin filmning och sen ska den bedömas och blir hon godkänd så är det bara att köra på för henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: