Ett enda springande

Söndagen blev ett enda springande. Gick igenom mitt pass vid 08, fixade frillan och drog iväg till lokalen kl 09.30. Jag hade mitt eget pass och stannade sen på Carinas Groove. Hem, äta lite och hopp i bastun, jag har ju min aina valmis, det bästa jag köpt måste jag säga. Sen drog jag iväg och handlade, lagade mat och käkade med ungarna. Jag och Savannah drog iväg och städade lokalen och efter 16 drog vi iväg till lilla fina Freya och hälsade på en liten stund.

Kom hem, lämnade av Savannah och drog till Mia på surr och kaffe. Roligt att se henne, det är nog 3 veckor sedan jag var och hälsade på. Hon var mycket piggare nu. Då jag var sist hade hon jätte ont i huvudet och var jätte trött och låg hela tiden. Stackarn hon mindes inte ens det besöket. Fysiskt sa hon mår hon rätt bra men det är ju det andra, rädslor, tankar och funderingar. Usch det måste vara fruktansvärt! Men hon försöker hålla ångan uppe, hon försöker vara i farten och igång, hon vill så gärna att livet ska vara normalt igen. Men hon såg piggare ut nu än på länge, hon var inte lika uppsvälld heller tyckte jag, fina lilla Mia ❤

Väl hemma däckade jag på soffan en stund. När jag väl orkade masa mig upp så gjorde jag veckans nya korrar, matade djuren, plockade undan i köket. Danne kom hem och vi surrade en stund innan han försvann ner i källaren, han håller på med sina projekt! Just nu Savannahs epa, sen blir det Rasmus mersa, Rasmus epa ska besiktas sen säljas som den är eller skrotas. Passaten ska in på rep i Torneå, först bedömning om vad som kamremmen rev med sig och om det inte blir så dyrt så repar vi den. Det blir ju mest troligt motorbyte men då fixar de in en beg motor så då får vi se var vi hamnar. Men en bil måste vi ju ha till vintern. Ja vi har ju min men vi ryms ju knappt 3 i den, alla 4 är ju omöjligt. Rasmus bli finns ju oxå men vi kan ju inte alltid räkna med den så fort vi ska på längre trippar.

La mig efter 24, Danne kom oxå efter en stund och han somnade omgående. Då började han dra sina timmerstockar. Jag provade sova med öronproppar men det började och klia så jag gick upp på soffan, satte på tv och somnade där. Nu blir det facebook, frilla och korrar, sen jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: