Wooopa

Underbart pass igår, det gick så lätt, det kändes så bra. Super duktiga deltagare. Jag har en ung tjej som har börjat, tror hon är 16 år, super duktig och nu när hon börjat våga bara sig själv i sin träning, inte bry sig om vad andra gör, hur man ser ut eller något annat så har hon verkligen klivit framåt. Det är så roligt att se.

Efter mitt pass var det ju dags för Rollo, så jag stannade och körde lite med honom sen hoppade jag till den andra sidan av väggen och körde lite Body Combat med Nina. Super roligt, hade en bra träningskväll med andra ord. Det kändes skönt att sätta sig i bastun efter det.

💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: