Jobb dag

Kl 06.00
☁️ 4°C

Hade en lite slöar dag hemma innan jobbet igår. Gjorde inte många knop, sov för det första till 08.30, vilket jag inte brukar göra, skönt Ändå visade min klocka att jag inte haft en bra återhämtning, sömntiden var bra men återhämtningen nästan i botten. Men då har jag haft 2 pass dagen innan och jag vet att när jag tränat hårt så återhämtar jag mig sämre.

Vintern närmar sig och jag söker en dunkappa…. den ska vara varm, köpte ju en förra året, men den var då snor kall här uppe i våra breddgrader, ni vet en sån lätt dunkappa. Dunkappa tycker man står för värme men se ni vad man kan bli lurad! De tunna är bara skit, ja vill man bara gå runt och se snygg ut så visst men vill du ha någon forma av värme så NÄÄÄÄ! Så Helan sydde om den till mig, jag fick en kjol och Savannah fick en kort dunjacka med bredresår i midjan, skit snyggt blev det. Kjolen blir perfekt till mig när jag drar mellan gymmet och bilen och jackan skrek det Savannah på, hon var super nöjd. Så visst den blev värd pengarna ändå 🙂

Idag blir det Strong Nation, det är ett så jäkla roligt pass, tiden bara flyger iväg, roligt men tufft. Ja ja nu blir det frillan facebook och sen jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: