Helt galet

Första snön kom igår!!! Jävla helt otroligt!!! Vi har spaet ute, värmemattorna ligger på taket! Pumparna måste in, det här var vi inte beredd på! Usch och fy det försvinner säkert men nu känns det…. vintern är på väg!

Pratade med mamma igår. Hon har ju varit lite surig efter kalaset. Men jag tror det blev mycket för henne. Mycket folk och mitt punkten för firandet så hon var trött. Och sen visste hon ju att vi alla far, det gillade hon ju inte heller Men igår var hon gladare och helt med i matchen igen. Man vill som inte prata om flytten, hon blir lite nere när det inte händer, när man inte vet när det blir. Men jag berättade iallafall vad jag vet, att jag pratat med handläggaren och nu är allt grönt, de ska kolla om hon kan komma på korttids tills de hittar ett boende till henne men det sa jag inte för då väntar hon på det. Men berättade att det är 5-6 före henne i kö, så någon har dött sen vi pratade sist med honom. Men någon tid kunde vi inte få och det förstår man ju. Men vi har fått våran mamma tillbaka nästan till det hon var ❤

Ledig idag från träning, sköööönt. Jobbet kallar in mig kl 14. Så nu ska jag fixa frillan, kolla facebook och sen kanske käka lite innan jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: