För svårt

Hade mina två pass igår, Zumba Gold och sen toning passet på det. Jag är lite orolig ifall jag har för svåra korrar, är en del för snabba? Jag har en helt ny kvinna som inte zumbat med mig förr och jag försöker titta på henne, hur hänger hon med och hon der då ut att hänga med bra. Kollade på en utav de andra som visserligen zumbat med mig ett tag men varit borta under pandemin, men hon såg ut att ha så kul, hon gjorde lite extra snurrar i sitt hörn. Det såg så härligt ut.

Sen körde jag toningen på det, båda passen gick bra. Bättre än gårdagens pass men jag är fortfarande lite yr i bollen så jag hade ingen balans under balans låten.

Idag känner jag mig sliten, otroligt sliten, jag hade ont överallt igår efter passen, jätte ont i i mina underarmar, ont under fotsulorna, sliten i benen, bröstmusklerna. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nått. Idag har jag faktiskt träningsvärk, hör och häpna. Innan jag får det så går fan på torra land alltså. Så han snurrar här nånstans runt storgatan 🙂 Det ska bli skönt med en vilodag idag, bara jobb inget annat. Men imorgon kör vi igen, Strong Nation 👊

😈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: