Lite snurrig

Lite virrig och snurrig kände jag mig nog allt igår på passet. Jag har haft så dåligt att andas i flera dagar nu. Och det påverkar ju en otroligt mycket när man inte får ordentligt med luft. Försökte hinna med lite Bricanyl, lite bättre blev det men inte så mycket. Men enligt alla undersökningar så har jag inget problem med mina lungor så jag vet inte varför det ändå blir så här. Ett tag trodde jag att det alltid ändå varit hjärtat men så är det ju inte heller. Hjärtat är oxå undersökt ordentligt. Men passet gick ändå bra, lite virrade jag men det får man väl bjuda på då 🙂

Idag blir det Gold och sedan toning programmet på det. Så roligt, Gold är ju en av mina favvosar, likaså toning… och Strong…. och fitness 😀 svårt att välja där 🙂 Hoppas det känns bättre idag iallafall.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: