Det är bara regn hos mig

Kl 07,00
🌧 4°C

Fast det är nog inte bara regn hos mig. Det öser ner just nu. Men det är ju höst så vad mer har man att vänta sig! Tycker det känns riktigt ruggit ute. Kankse man skulle göra upp lite eld, det är ju ruggit inne med tycket jag.

Mamma hon telefonerar, hon ringer slut på sina pengar mellan varven. Vi har nu pratat med biståndshandläggaren och allt är nu grönt för henne, 5-6 före henne i kö sen börjar det vara dags för henne. Men någon tid på ungefär hur länge det skulle ta fick vi inte och det är ju svårt att säga oxå. Vi frågade om hon kunde få en korttidsplats i väntan på att hon får ett eget rum. Det skulle tas upp på torsdag.

Men hon är ledsen, hon är arg, hon vill flytta nu! Hon hade sagt till Annika igår igen, hur kunde jag välja att bo här!? Det sa hon ju till mig med för någon vecka sedan. Hon ville ju aldrig det, hon har ju alltid sagt så att jag ska inte bo på nått boende i Pello, jag ska vara i Haparanda. Men Kalle ville ju ha henne hos sig och det förstår man ju oxå så det blev så. Men nu jäklar är det fart på tanten, där ska hon då inte bo. Det är så tråkigt och jag vill inte vara här. Det säger hon så fort man ringer dit. Men vi gör allt vi kan, vi försöker trolla med knäna för att få hit henne men det går ju inte förrän någon helt enkelt dör. Det är ju den krassa sanningen. Men det är på gång men väntetiden är lååååååång för mamma, hon har ju svårt att vänta på imorgon 🙂

Ja ja nu ska jag fixa frillan, facebook och sen dagens korrar. Har en ny till toningen oxå 🙂 Undrar om man törs ringa mamma, man blir föremålet för hundra samtal under dagen 😀 ringer när jag är klar med korrarna, då har jag tid att svara i telefonen sedan.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: