Så jälva trött

Kl 06.00
🌨 8°C

Jag körde ju mitt Strong pass igår på morgonen, hem och duscha och sen till jobbet. Men vilken seeeeg dag det var på jobbet igår. Inget kunde vi göra, det regnade hela dagen av och till. Så vi var inne….. dagen segade sig fram i tjära alltså! Så när jag äntligen fick gå hem kändes det som om jag hade varit där i all oändlighet! Slängde mig på soffan när jag kom hem, kollade tv till efter 24, kollade dokumentären om hur de tog Bin Laden men så somnade jag ju de sista minutrarna så jag får kolla dom igen på tv4play!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: