Fest

Kl 06,30
☁️ 5°C

Vi var upp till mamma igår. En rolig fest, vi åt, sjöng, skrattade och hade kul. Mamma var på bra humör. Hon såg ut att trivas. En av hennes tanter sa och grät, vad många ni är, vilket liv hon kommer att få, bor ni alla i Haparanda, ja sa jag alla förutom Bejan, Joel och Alva men alla andra är i Haparanda. Hon hade tårar i ögonen när hon såg alla säga hej då till henne, vad mycket kärlek sa hon.

Det blev som vanligt lite stress innan vi for från Happis, de två äldsta systrarna glömde lite grejer, Anna ta med koppel, Anna hämta blommor, kommer du ihåg det nu säger Bejan, ja svarar jag ärligt jag kan ju inte lova det till 100% men det gör jag nog. Vi lägger på och så hör vi hur hon säger till Pian -NOOOG…. Joel skrattar och säger, Hahaa ja ja hon kan ju lägga på först innan hon börjar snacka skit 🤣 det några minuter ringer Annika, då var jag lite irriterad över att jaha ja det dög inte med mig så jag svarar -Anna den mindre betrodda systern, Annika skrattar och svarar- ja här är en lika glömsk en, vi pratar hur vi gör med blommorna, jag säger att jag redan är på väg på stan, skulle föra Joel och hämta Alicia. Vi enas om att jag tar dom, vilket jag oxå gjorde. Men irritationen brände hos både Annika, mig och Bejan. Det är som det bukar när vi ska göra något, det hinner bli en liten urladdning varje gång.

Men det var iallafalla lyckat, jag tror alla hade kul och vi hann prata lite med varandra oxå. Det neda var att mamma sa innan festen redan både till mig och Annika men sen måste ni ju gå, tänk om jag skulle smita med er hem. Så det förstörde ju lite för henne, hon vet att det är slut på några timmar ❤

Vi var hemma vid 18, då hann vi landa lite, varva ner lite för klockan 20 var det dags för nästa ”fest” vi hade samlat oss alla och äta middag på River. Det är inte ofta vi kan göra det, få ihop alla. Nu var det inte riktigt 100% Pias 3 Conny, Linda och Petra var inte där men för övrigt var vi alla ❤ River skötte det perfekt, de var snabba, maten var god inget att klaga på. Vi var ju ett jätte gäng så det är inte lätt att få ihop det ❤ Men allt var perfekt!

Sen var det ligga i soffan, tittat tv och i säng. Jag var så jävla trött!

Nä nu blir det frilla facebook och korrar i vanlig ordning. Jag har pass kl 10 och så drar jag direkt till jobbet efter det. Jobbar fram till 22!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: