Partyyyy yeeeeey

Idag blir det party för fulla muggar. Klockan 12 åker vi upp till mamma och kl 14 startar festen, hon har fyllt 85 år igår. Så idag blir det party på hög nivå 🙂 Vi blir runt 30 personer. Petra och hennes familj blir hemma, de är sjuka, 37 var vi från början. Det ska bli så roligt. Mamma har ringt flera gånger igår och frågar när vi kommer tillslut var hon lite sur och sa, imorgon och imorgon ni säger bara imorgon, då kan ni lika komma i övermorgon då!! Ska snart ringa henne och höra om humöret vänt. Vi har sjungit till henne igår i telefonen iallafall så hon blev firad från Haparanda, vi har sett till att boendet har fått tårta så de har oxå firat henne igår det var en så fin tårta ❤ Det här la de ut på facebook igår.

Hon sa att de säger på boendet att hon ser 15 år yngre ut och det måste jag hålla med dom om. Nu har hon ju piggnat till så mycket så 15 år yngre är nästan ingen överdrift.

Nä nu måste jag sätta fart. Jag har en hel del att göra innan vi åker, jag ska hämta Alicia oxå. Lina ville att hon följer med. Det är ju Mattis helg men jag tar med mig henne, det ska bli så roligt att få rå om henne hela dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: