Korrar så det knorrar

Hahaa va fyndig jag va va??! 🤣 Tittat ut fitness korren och toning korren. Jag ska ta tillbaka en jätte gammal reggaeton, en som jag hade i mitt första zumba pass ever! Jag gillade den och hade ingen aning om vad jag gjorde. Så den blir det nu. Jag har tänkt göra det länge men alltid glömt bort. Men nu när jag satt och sökte låtar så hittade jag den igen. Sen hittade jag musiken och en korre som jag tänkte göra om helt till toning passet, lite inspirationer av en tjej som heter Iveth Mango. Men mestadels är det musiken hon hade 🙂 Så ni vet vår mördar tricepslåt, den åker nu men in kliver en annan 😀

Healthy Rhythms - Zumba Toning - more than just a fun... | Facebook
Zumba Toning (9) - Netmums

Idag och 5 tillfällen till så smyger sig Carina Kapraali in i våra lokaler. Hon är i en utbildning som heter Groove och behöver göra 6 pass med minst 5 deltagare i som sen ska filmas innan hon blir godkänd som instruktör. Det händer lite i House of Joys lokaler ❤

☠️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: